„Ideea valorii este foarte relativă, căci fiecare o măsoara după interesul său.”
Mihai Eminescu

Mediator

SORİANA CONSTANTİNESCU                                                                                   

 

Birou de mediator Soriana Constantinescu

Mediator autorizat de Consiliul de Mediere din Romȃnia,                          
Inscris în Registrul Formelor de Exercitare a Profesiei sub numărul 3132.
Mediator acreditat de Centre for Effective Dispute Resolution (CEDR) UK.

Pentru vizualizare Curriculum Vitae, experientă profesională şi recomandări, vă rog accesaţi link-ul: http://www.linkedin.com/in/sorianaconstantinescumediator

După 15 ani de consultanţa în domenii variate (financiar non-bancar IFN, societaţi comerciale, imobiliar, muncă, familie etc ), am ales această nouă profesie pentru ca eu cred în oameni, în capacitatea lor de a-şi rezolva problemele, colaborȃnd pentru găsirea celor mai bune soluţii, printr-o comunicare onestă şi „cu capul limpede”.

Experienta profesională mi-a demonstrat de nenumarate ori, că instanţa de judecată este o soluţie care înseamna pierdere de timp şi bani şi nu ţine de cont de potenţialul viitor al relaţiilor pe care le destramă.

Soluţiile impuse, nu se aplica benevol ci prin intermediul autoritatilor, pentru că nu sunt intrinsec acceptate de către cei care trebuie sa le respecte.

Nu am întalnit pȃnă acum nici o situaţie delicată, în domeniul business sau personal, care să se rezolve altfel decȃt prin negocieri purtate cu profesionalism, tact şi rabdare.

În calitate de mediator doresc să ajut părtile aflate in conflict, acordȃndu-le discreţia, timpul şi instrumentele necesare găsirii celor mai bune soluţii pentru fiecare din ele, chiar şi într-un context financiar şi emoţional dificil.


Vă aştept la mediere!